Over mij

Lees hier meer over mij

Laat me mijn verhaal met je delen, een verhaal dat illustreert hoe ik mijn droombaan vond binnen dit bedrijf en hoe snel het mijn leven veranderde.

Het begon allemaal via een vriendin die me introduceerde met de darm- en stofwisselingskuur. Op dat moment was ik net ontslagen uit het ziekenhuis, waar artsen machteloos stonden tegenover mijn darmproblemen. Ik dacht bij mezelf: “Het kan geen kwaad om het te proberen.” Darmklachten hadden al mijn hele leven een stempel gedrukt op mijn welzijn, en ik was uitgeput van de frequente ziekenhuisopnames (gemiddeld 7 keer per jaar). Als zelfstandige kon ik me niet veroorloven om niet te werken; geen werk betekende immers geen inkomen.

Na mijn positieve ervaring begonnen mensen om me heen vragen te stellen. Ze merkten op hoe ik weer leuke dingen deed met mijn man, terwijl we jarenlang geen uitstapjes hadden gemaakt. Ze complimenteerden me over hoe goed ik eruitzag. Dus vertelde ik hen over het CM-FIT programma.

Het verraste me toen ik opeens een bonus ontving. Ik vroeg me af hoe dit kon. Het bleek dat ik beloond werd omdat ik iemand anders gelukkig had gemaakt.

Dit zette me aan het denken. Ik dook dieper in het concept en besefte dat ik anderen ook gelukkig kon maken, terwijl ik zelf ook beloond werd. Goede producten en extra inkomen verdienen, wie zou daar niet enthousiast van worden?

En zo begon mijn reis binnen dit bedrijf, waar ik niet alleen mijn eigen gezondheid verbeterde, maar ook anderen hielp om hetzelfde te bereiken, terwijl ik financieel beloond werd voor mijn inspanningen.

Wat maakt het verschil: Het product, de service, de begeleiding, de persoon die je verder helpt, de condities die je er krijgt en ook dat maakt net het verschil in het CM-FIT programma.

Ik hoor regelmatig: ik heb ooit al zoiets geprobeerd en dat was niets voor mij, of ik ken iemand die zoiets gedaan heeft. En waarvoor het niets was.
Wat was niets voor jou of de andere persoon?

Het is belangrijk dat voor je ja zegt tegen een samenwerking dat je deze dingen even bekijkt. Zit ik in het juiste bedrijf. Ligt het product/ dienst mij. De persoon die me benaderd heeft is dat de persoon met wie ik wil samenwerken.
Welke opleidingen en begeleiding bieden ze me aan?
Hebben ze een compensatie plan waar ik op lange termijn mijn voordeel uit haal of is het enkel korte termijn?
Met andere woorden je kan niet elk bedrijf, elk persoon over dezelfde kam scheren.
Wil je graag weten hoe ik werk, dan spreek me aan en ik maak tijd voor je zonder verplichtingen.

Voor mij persoonlijk ben ik lichamelijk erg geholpen met de producten.
Tot 2017 lag ik 7x per jaar in het ziekenhuis, doordat ik onze producten ben gaan gebruiken niet meer. Ik heb ook een fantastische samenwerking met mijn behandelend arts.

Persoonlijk ben ik ook heel erg gegroeid, werk met een geweldig team, waar en wanneer ik wil!
Ik wil voordat je JA zegt dat JIJ en IK kiezen om samen te werken.
Ik wens je een geweldige dag en heb je vragen let me know!

Claudia Matthijssen

Bekijk de verschillende producten in mijn eShop

Contact gevevens

U kunt ook een bericht versturen