Gratis Business Webinar!

Elke donderdag om 20.00 uur

Hoe doe ik dat? 
Meld je gratis aan!

Hiermee ga ik akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen volgens deze privacy statement

Wie ben ik?

Mijn naam is Claudia Matthijssen, en in 2017 ben ik begonnen met het CM-FIT programma voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Wat begon als een persoonlijke reis, evolueerde al snel tot het opbouwen van mijn eigen succesvolle bedrijf.

Mijn enthousiasme voor de resultaten die ik behaalde met CM-FIT leidde ertoe dat ik anderen ging aanbevelen om hetzelfde te ervaren. Dit resulteerde in de opbouw van mijn eigen bloeiende onderneming. Een van de voordelen van dit traject is de flexibiliteit die het biedt. Tijdens de uitdagende tijden van de pandemie kon ik blijven werken waar en wanneer ik wilde, terwijl ik tegelijkertijd een extra bron van inkomen creëerde.

Een ander voordeel van het CM-FIT programma is de veelzijdigheid ervan. Of je nu liever offline of online werkt, CM-FIT past zich aan aan jouw voorkeuren en mogelijkheden. Dit heeft mijn bedrijf geholpen om verder te groeien en mijn extra inkomen te vergroten.

Ik ben trots om het gezicht te zijn van Organisatie Matthijssen en CM-FIT, en ik deel graag mijn ervaringen en kennis met anderen die streven naar een extra inkomen en persoonlijke groei. Ben jij geïnteresseerd om te ontdekken hoe CM-FIT jou kan helpen bij het opbouwen van jouw eigen succesverhaal? Vraag dan nu een gratis gesprek aan en laten we samen kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken.

Vraag het gratis Webinar aan!

Collega's met hun ervaringen LR Health & Beauty!

Ondanks de corona en een aantal weken sluiten van mijn schoonheidssalon toch een passief inkomen dankzij LR. Daarnaast een super fijn merk om mee te werken met een goede prijs / kwaliteit verhouding!

Monique Kramer

Teamleader LR

LR heeft ons leven volledig veranderd, waarbij we vooral genieten van de vrijheid en persoonlijke ontwikkeling 

Ilze van Opstal

Zilverorganisatie leider LR

Teamwork, doorzettingsvermogen en de produkten van LR zijn fantastisch. Zelf heb ik ervaring met de Sivera drinkgel, Pro Balance en Active Freedom, wegens poly-artrose. minder pijn en werken gaat beter. dus Top produkten, en zeker Claudia die mij begeleid. Dank je wel daarvoor

Christa Jansen

Junior manager LR

Gratis aanmelden voor de Business Webinar

Elke donderdag om 20.00 uur

Hiermee ga ik akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen volgens deze privacy statement

Waarom jij ook partner zou moeten worden?

Je bouwt een eigen netwerk, met uitstekende contacten, op en hebt altijd de juiste persoonlijke ondersteuning om te groeien.

Met deze groei bouw je een (extra) financiële buffer op waardoor je andere dromen waar kunt maken.

Gratis aanmelden voor de Business Webinar

Elke donderdag om 20.00 uur

Hiermee ga ik akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen volgens deze privacy statement